Architecture@Heart

+31 6 2023 5030 Neem contact op

In het brandpunt van organisatie en IT

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Ervaring of oud worden....

Soms heb je van die momenten dat je je serieus afvraagt of je nu oud begint te worden of dat je dit nu moet benoemen als ervaring. Recent overkwam me dit na een uitgebreide discussie over component based development met een aantal ontwikkelaars en testautomatiseerders. (Lees verder)

Lees meer: Ervaring of oud worden....

Kracht van visualisatie

Architectuurbeschrijvingen hebben vaak een abstracte (conceptuele) representatie, hetzij in modellen of tekstuele beschrijvingen. Voor veel gebruikers is het echter heel moeilijk om op basis van deze modellen een beeld te vormen. De uitdaging waar wij als architecten voor staan, is dat beeld voor de gebruiker tot leven wekken. (Lees verder)

Lees meer: Kracht van visualisatie

Stoppen met nadenken

Als architect in een project heb je de verantwoordelijkheid om te blijven nadenken. Ook over de kaders die je meekrijgt van bovenliggende architecturen of architecten.

Je moet kritisch blijven nadenken en niet alleen maar slaafs volgen.

Lees meer: Stoppen met nadenken

Vorm maffia

Wat is belangrijker: de methode volgen en correct de template invullen, of proberen de??juiste??boodschap voor het voetlicht te brengen.

Een prettig te lezen verhaal, of eerst vijftien pagina's met onzin over documentmanagement, inhoudsopgave, de gehanteerde standaarden en schrijfwijzen.

Lees meer: Vorm maffia

Commandant mentaliteit

 

??Waarom denken we nog steeds controle te kunnen houden door uitgebreide plannen te maken voor jaren. Militairen hebben dat (doctrinair) beter begrepen. Daar werken ze al jaren Agile:??

Lees meer: Commandant mentaliteit

Startblog

Na een avondje puzzelen eindelijk door hoe Joomla nu eigenlijk werkt.??Eindelijk een plek om gedachten rond mijn vakgebied een plek te geven.??Wordt vervolgd......

IMG_5448-800

Gerrit Jan Timmermans

Eigenaar van A@H
Follow us:
  • Follow us on Facebook
  • Follow us on Google +
  • Follow us on Linkedin
  • Follow us on Twitter
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Perspectieven

Architectuur kan vanuit verschillende perspectieven bijdragen aan een beter resultaat.